Megjelent az energiahatékonysági pályázat Antalfalva községben

Antalfalva község július 20-án nyilvános pályázatot írt ki a családi házak és lakások energiahatékonyságának növelését célzó beruházások társfinanszírozására a 2022-es évre. A kérvények átadásának határideje augusztus 10. A pályázat kiírása az energiahatékonyságot elősegítő igazgatóság vonatkozó pályázata alapján történik. A támogatás mértéke 50 százalékos és a nyilvános felhívásban meghatározott maximális összeg erejéig.

A nyilvános pályázat tárgyát az alábbi energiahatékonysági intézkedések végrehajtása képezi:

1) A külső ablakok és ajtók, valamint a termikus burok fűtetlen helyiségeknek megfelelő hőtulajdonságokkal rendelkező egyéb átlátszó elemeinek cseréje.

2) A falak, a nyitott átjárók feletti mennyezet, padlók és a termikus burok fűtetlen helyiség szerinti többi részének hőszigeteléséhez szükséges anyagok beszerelése és beszerzése, lakások és családi házak számára, kivéve a tetőfedést és a mennyezetet családi házak számára.

3) Hőszigetelő anyag beszerzése és beépítése a tetőfedés alá családi házak számára

4) A gáz-kazánok beszerzése és beszerelése, vagy a helyiségben lévő fűtőtest (kazán vagy kályha) hatékonyabbra cserélése, családi házak számára.

5) Biomassza kazánok beszerzése és beszerelése ( pellet, brikett, faforgács), vagy a helyiségben lévő fűtőtest hatékonyabbra cserélése.

6) A meglévő csőhálózat, fűtőtestek – radiátor és a tartozékok lecserélése vagy új beépítése, családi házak, lakások számára.

7) A hőpumpák és a fűtési rendszer tartozékainak beszerzése és beépítése (a helyiség fűtése vagy kombinált fűtés).

8) Napkollektorok beszerzése és beszerelése a használati melegvíz fűtésére, valamint a családi házak fűtési rendszeréhez kapcsolódó berendezések megvásárlása.

A pályázatra való jelentkezés feltételei megtalálhatóak a kovacica.org honlapon, valamint minden nyomtatvány átvehető a Gazdasági osztály honlapról és a 2. számú irodában.

Radio Televizija Opštine Kovačica

Learn More →

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *