Rezultati fubalskih utakmica

U okviru 4. kola Vojvodjaske lige grupa Istok, Fudbaleri Poleta iz Idvora su proteklog vikenda igrali nerešeno 1:1 sa Vojvodinom iz Perleza. Idvorci su trenutno na 5. mestu na tabeli. U narednom kolu 10. septembra Polet iz Idvora putuje u Žitište, gde će snage odmeriti sa fudbalerima FK Begej.

4. kolo igralo se proteklog vikenda i u okviru prve Južnobanatske lige. FK Dolina iz Padine je 5. septembra igrala u Dolovu i pobedila tamošnji klub rezultatom 1:4. Dolina je trenutno 12 na tabeli. U istoj ligi Spartak 1911 je na domaćem terenu igrao nerešeno 3:3 protiv Sloge iz Plandišta. Spartak je trenutno na 10. mestu na tabeli. Uzdinska Unirea je takodje u prvoj Južnobanatskoj ligi igrala nerešeno 3:3 sa Hajdučičom. Uzdinci su trenutno 14 na tabeli. U novom kolu 11. septembra Dolina dočekuje Glogonj, Spartak putuje u Jasenovo a Unirea u Grebenac. Utakmice počinju u 16 sati.

Nakon dvogodišnje pauze Slavija iz Kovačice je počela prvenstvene utakmice. U sezoni 2022-2023 Kovačičani se takmiče u opštinskoj ligi Pančevo, Kovin, Kovačica, Opovo. Proteklog vikenda je na programu bilo prvo kolo. Slavija je gostovala u Dubovcu gde je pobedila tamošnji fudbalski klub rezultatom 1:3. Kovačički fudbalski tim je trenutno na drugom mestu na tabeli. U istoj ligi igra i Pobeda Samoš. Oni su u prvoj prvenstvenoj utakmici izgubili od pančevačkog kluba Voja Gačić. Rezultat je bio 9:0. FK Pobeda se nalazi na devetom mestu tabele. Vojvodina iz Crepaje je u istom kolu izgubila od Tempa iz Sefkerina, rezultatom 1:2. Vojvodina je trenutno na sedmom mestu na tabeli Opštinske lige Pančevo, Kovin, Kovačica, Opovo. U novom kolu 11. septembra Slavia dočekuje Borac iz Pločica, Vojvodina iz Crepaje putuje u Kovin a Pobeda iz samoša igra sa Jedinstvom iz Dubovca. Sve utakmice na programu su u 16 sati.

Radio Televizija Opštine Kovačica

Learn More →

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *