Predsednik MZ Bavanište krvnički prebijen šipkom, završio u bolnici

Predsednik Mesne zajednice Bavanište Žikica Krstić krvnički je danas prebijen u centru sela. Osnovano se sumnja da je pozadina ovog kriminalnog čina političke prirode, jer opozicioni lideri danima seju mržnju, pozivaju svoje aktiviste na nasilje i lično prete smrću članovima, pa čak i predsedniku Srpske napredne stranke.

Krstić je bio na sastanku, povodom unutarstranačkih izbora u SNS, koji se održavao u zgradi mesne zajednice. Kada je izašao, primetio je jedno lice kako mu skače po automobilu. Pitao ga je zašto to čini, a onda je agresivni nasilnik, koji je samo čekao da mu se Krstić obrati, fizički nasrnuo na njega.

Potom je stao još jedan auto. Prvom nasilniku pridružio se i drugi, što aludira da je napad bio pažljivo smišljen. A napadnut je čovek izuzetno blage naravi, za kojeg celo Bavanište zna da ne bi ni mrava zgazio, a kamoli se sa čovekom posvađao ili uputio ikome uvredu.

Prvi nasilnik, dok je drugi tukao Krstića, iz svog automobila izvadio je šipku i tada počinju izuzetno nemile scene prebijanja bespomoćnog čoveka, koji je, na kraju, mučki pretučen i sav u krvi, odvezen u bolnicu, gde će duže ostati.

Kako nezvanično saznajemo, nasilnici su policiji kao razlog za prebijanje Krstića naveli da je, navodno, dete jednog od njih ujeo ulični pas, pa je, po njima, Krstić za to kriv. Takođe nezvanično, saznajemo da će prvi napadač biti zadržan u policijskom pritvoru do 48 sati.

izvor: epancevo.rs

Radio Televizija Opštine Kovačica

Learn More →

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *