Dolina lider Prve lige a Vojvodina druga u Opštinskoj ligi

Odigrano je 8. kolo u Vojvodjanskoj ligi Istok. Fudbaleri idvorskog Poleta su u Novim Kozarcima izgubili od Slobode rezulatom 0:2. Polet je dvanaesti sa 9 bodova. U nedelju 8. oktobra igraju u 15. časova plavo-beli u Idvoru protiv Begeja iz Žitišta.

U sedmom kolu Prve južnobanatske lige je padinska Dolina pobedila u Pladištu ekipu Sloge rezultaom 3:0. Spartak 1911 iz Debeljače je u Pavlišu izgubio od Crvene zvezde 2:4. Uzdinska Unirea je odigrala nerešeno 1:1 sa Vulturulom iz Grebenca. Dolina je prva sa 16 bodova, Spartak osmi sa 10 bodova a Unirea deveta sa takodje 10 bodova. Svi naši klubovi osmo kolo Prve lige igraju 8. oktobra u 15. časova 30. minuta. Sastaju se u Debeljači Spartak 1911 – Sloga Banatsko Novo Selo, u Barandi Radnički – Unirea i u Banatskom Brestovcu Budućnost – Dolina.

U trećem kolu Opštinske lige Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo postignuti su sledeći rezultati: Omladinac Opovo – Pobeda Samoš 1:0, Kolonija Kovin – Slavija Kovačica 5:3 i u Crepaji Vojvodina – Borac Pločica 2:0. Vojvodina je druga sa 7 bodova, Slavija četvrta sa tri boda a sedma Pobeda sa jednim osvojenim bodom. Sve utakmice četvtog kola igraju se 8. oktobra u 15, časova 30. minuta. Sastaju se: u Samošu Pobeda – Kolonija Kovin i u Dubovcu Jedinstvo – Vojvodina Crepaja. Slobodna je Slavija.

Radio Televizija Opštine Kovačica

Learn More →

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *