Pobeda Doline i Spartaka, remi Slavije i Vojvodine, poraz Poleta i Uniree

U 27. kolu Vojvodjanske lige Istok su fudbaleri Poleta u Idvoru poraženi od Jedinstva iz Vlajkovca 1:2. Polet je deseti sa 36 bodova. Naredno kolo igraju plavo-beli već u subotu 18. maja. U Srpskoj Crnji ih čeka Budućnost.

U ligi niže, Prvoj južnobanatskoj, odigrano je 26. kolo. Padinska Dolina je savladala u Kačarevu Jedinstvo Stević sa 5:1, Spartak 1911 je savladao u Debeljači Glogonj sa 3:2, dok je Unirea iz Uzdina izgubila u Pavlišu od Crvene zvezde sa 0:2. Dolina je druga sa 55, Unirea šesta sa 40 bodova a Spartak deseti sa 34 boda. Dolina u narednom kolu 19. maja igra protiv Vulturula iz Grebenca, u Uzdinu Unirea protiv Sloge iz Banatskog Novog Sela, Potporanj je domaćin Spartaku iz Debeljače. Utakmice počinju u 17. časova.

U Opštinskoj ligi Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo su u opštinskom i derbiju gornjeg dela tabele u Kovačici Slavija i Vojvodina iz Crepaje odigrali 1:1. Pobeda iz Samoša je bila slobodna. Slavija je druga sa 32 boda, treća Vojvodina ima 28 bodova, Pobeda sedma sa deset bodova. Devetnaestog maja u 17. časova se u Samošu sastaju Pobeda – Borac Pločica, Slavija putuje u Opovo na megdan Omladincu 1927, dok je Vojvodina slobodna.

Želimir Šipicki

Learn More →

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *