Besplatni preventivni pregledi u svim mestima opštine Kovačica

U prostorijama doma kulture “Mihajlo Pupin” u Idvoru će u subotu 29. februara u vremenu od 8 do 10 sati biti organizovani besplatni preventivni pregledi.

Dom zdravlja Kovačica će u narednom periodu, počev od sutra, 29. februara, organizovati besplatne preventivne preglede u svim mestima Kovačičke opštine. Zainteresovani građani će u periodu od 8 do 10 sati moći da provere svoje zdravstveno stanje, izmere krvni pritisak, urade EКG i provere nivo šećera u krvi.

Lekar opšte prakse će ujedno dati zdravstvene savete građanima, koji će imati priliku da popričaju i sa direktorom Doma zdravlja Kovačica Predragom Vinkovićem na aktuelne teme iz oblasti zdravstva. Ujedno će moći da se informišu o radu zdravstvenih ustanova u opštini Kovačici, kao i o radu lekara specijalista. Prvi u nizu preventivnih pregleda biće organizovan u Idvoru, u subotu 29. februara. Već naredne subote, 7. marta akcija će biti održana u Debeljači, 14-og marta u Crepaji, 21-og marta u Padini a poslednje subote u martu u Uzdinu. Četvrtog aprila pregledi će biti organizovani u Kovačici, druge subote u aprilu u Putnikovu a 18. aprila svoje zdravstveno stanje imaće priliku da provere meštani Samoša.

U svim mestima termin održavanja pregleda je isti – od 8 do 10 časova.

Radio Televizija Opštine Kovačica

Learn More →

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *