U Padini i dalje najveći broj obolelih od virusa korona

Vakcinacija je jedan od najboljih načina da se život vrati u normalan tok. U ovom momentu beleži se stagniranje broja obolelih na teritoriji opštine Kovačica, a iz Doma zdravlja obaveštavaju da je pristigao novi kontigent vakcina Fajzer kojom se građani mogu vakcinisati bez zakazivanja. 

Dom zdravlja Kovačica dobio je novi kontigent vakcina proizvođača Fajzer. Građani koji žele da se vakcinišu ovom vakcinom mogu to da učine bez zakazivanja sutra od 11 do 13 časova, a ukoliko bude bilo potrebe i u nedelju, biće otvoren punkt za vakcinaciju. Za više informacija obratite se Kontakt centru za vakcinaciju na broj telefona 062-888-05-34. 

U opštini Kovačica je u ovom trenutku je 155 osoba zaraženo virusom korona. Prema poslednjim podacima iz kovačičke kovid ambulante najviše aktivnih slučajeva registrovano je u Padini 51, zatim Kovačici 42,  Crepaji 29, Debeljači 21, Idvoru 6, Samošu 3, Uzdinu 2, dok je u Putnikovu potvrđen jedan slučaj zaraze. U bolnici se nalazi 12 naših sugrađana. Danas do 12 sati u kovid ambulanti u Kovačici obavljno je 38 pregleda. Testirano je 15 osoba, od toga je kod 7 pacijenata potvrđen korona virus. 

Radio Televizija Opštine Kovačica

Learn More →

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *