Pobede Poleta, Spartaka i Slavije, remi Doline, porazi Uniree, Vojvodine i Pobede

U 29. kolu Vojvodjanske lige Istok je Polet u Idvoru pobedio ŽAK iz Kikinde sa 8:2. Plavo-beli su deveti sa 39. bodova. U Banatskom Velikom Selu Kozara dočejuje Polet u poslednjem kolu 1. juna.

U 28. kolu Prve južnobanatske lige je padinska Dolina odigrala bez golova u Barandi protiv Radničkog, uzdinska Unirea je izgubila u Banatskom Brestovcu od Budućnosti 1:3, Spartak 1911 je u Debeljači pobedio Slogu iz Plandišta sa 3:1. Dolina je treća sa 57 bodova, Unirea šesta sa 43 boda a Spartak deseti sa 37 bodova. U pretposlednjem kolu igraju u opštinskom derbiju 2. juna u Padini Dolina i Spartak, duel počinje u 17. časova 30. minuta, dok Unirea putuje u Alibunar, gde je Uzdincima domaćin Budućnost.

U 20. kolu Opštinske lige Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo je u Kovinu Kolonija pobedila Pobedu iz Samoš11:0, Slavija je u Kovačici savladala Jedinstvo iz Dubovca sa 5:1, dok je Vojvodina u Crepaji izgubila od Omladinca 1927 iz Opova sa 1:4. Slavija je druga sa 35, Vojvodina čtvrta sa 28 bodova a Pobeda sedma sa 10 bodova. U opštinskom derbiju poslednjeg kola prvenstva Pobeda 2. juna u 17. časova 30. minuta dočekuje Slaviju, dok u Dubovcu duel sa Jedinstvom igra Vojvodina.

Radio Televizija Opštine Kovačica

Learn More →

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *