Mihal Šulja odličan na ultramaratonu u Beogradu, trijumf Sabine Suhanek u “Petrovačkom maratonu”

U subotu 24. septembra je na ultramaratonu u Beogradu u trci na 6 časova Mihal Šulja osvojio drugo mesto pretrčavši za pomenuto vreme deonicu od 70 km i 200 metara.

Šulji je pomenuti ultramaraton  bio poslednja provera pred Evropsko prvenstvo u Francuskoj 22. oktobra za trku na 24 sata.
Da uspeh bude veći već sutradan 25. septembra je Šulja trčao i na manifestaciji pod nazivom “Petrovački maraton” u Bačkom Petrovcu gde je osvojio prvo mesto u trci na 8 km odbranivši prošlogodišnju titulu sa boljim vremenom nego prošle godine.
Sabina Suhanek iz Kovačice je prvi put trčala takmičarsku trku u Bačkom Petrovcu i iako trenira svega nekoliko meseci odmah osvojila prvo mesto u trci na 4 km.
U trci na osam kilometara su uspešni bili i ostali članovi Atletskog kluba “Maratonko”: Damijan Šulja se tokom trke    povredio i osvojio četrto mesto, Vesko Anđelković bio je peti.
Uspešno su završili trke u Bačkom Petrovcu i Kovačičani Marjan Anđelković i Nikoleta Anđelković koji su kao Ii Sabina Suhanek debitovali na atletskom takmičenju.

Radio Televizija Opštine Kovačica

Learn More →

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *