Kuglaši odigrali četvrto a kuglašice drugo kolo

U četvrtom kolu Prve lige Srbije grupa Vojvodina su kuglaši Doline na kuglani u Padini izgubili od Spartaka 024 iz Subotice 2:6, dok je Slavija iz Kovačice izgubila od Vojvodine u Novom Sadu 2:6.

Na tabeli je Slavija peta sa četiri boda a Dolina šesta sa istim brojem bodova. U petom kolu 1. oktobra u 16. časova Dolina putuje u Apatin na megdan istoimenoj ekipi, dok se u Padini 2. oktobra u 15. časova Slavija sastaje protiv Senta.
U istom rangu takmičenja su kuglašice Slavije u drugom kolu izgubile u Kovačici od Eđšega iz Bačke Topole 3:5. Slobodan klub u ovom kolu bio je Spartak iz Debeljače. Na tabeli treća Slavija ima dva boda, dok je šesti Spartak bez boda. U sledećem 3. kolu 1. oktobra u 10. časova Alimenta u Novi Sad dočekuje Spartak a slobodan klub u ovom kolu je Slavija.
U četvrtom kolu Vojvođanske lige za kuglaše je Jadran u Golubincima savladao Spartak iz Debeljače 5,5:2,5. Spartakovci su šesti sa četiri osvojena poena. U sledećem  5. kolu 2. oktobra u 10:00 Spartak u Debeljači dočekuje Vojvodinu iz Bačkog Gradišta.

Radio Televizija Opštine Kovačica

Learn More →

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *