Prelazni rok za naše klubove

 


U zimskom prelaznom roku su naši klubovi doveli nekoliko novih igrača koji će pojačati konkurenciju u timu sa željom da se izbori opstanak, u
đe u baraž ili osvoji šampionska titula i pređe u viši rang takmičenja. Igrači su registrovani na sednicama Fudbalskog saveza opština Kovačica – Opovo koje su održane 13. i 14. februara.

 


Slavija iz Kovačice će borbu za opstanak u Vojvođanskoj ligi Istok početi sa nekoliko novih fudbalera. Došli su Dalibor Stojković iz Borca Sakule, Stefan Zupković i Nikola Ambruš iz Vojvodine Crepaja, Igor Karna iz surčinskog Jedinstva, Rastko Đurić iz beogradskog Poleta, Stefan Karna iz beogradskog Milutinca, kao i Marko Macanović iz Brodarca Beograd.

 

Najviše igrača u Dolinu koja se kao i Slavija bori za opstanak u Vojvođanskoj ligi Istok došlo je iz FK LSK iz Laćarka: braća Rudić – Marko i Saša, zatim Srđan Cvetanović, kao i Nikola Mihajlović. Iz FK Pobeda Samoš stigli su Aleksandar Ilić, Aleksandar Milićev i David Labat. Iz Sovjaka i istoimenog kluba crveno-plavi dres oblačiće u prolećnom delu prvenstva Markica Važić. Iz surčinskog Jedinstva biće u timu Dejan Kevdžija, iz Borca iz Ostružnice stigao je Darko Anđelić, golman Mane Trkulja je došao iz beogradskog Hajduka a Pavel Plvan i Denis Holik iz kovačičke Slavije.

 

U Vojvodinu iz Crepaje u Prvoj južnobanatskoj ligi došli su Predrag Đurđev iz Vulturula Grebenac, Nikola Bursać iz Uniree Uzdin, Sebastijan Čolak iz Slavije Kovačica, kao i Aleksandar Stajić iz Vladimirovca.

 

Spartak 1911 ima želju da odbrani titulu jesenjeg šampiona Druge južnobanatske lige Zapad grupa Sever a Debeljačani su se pojačali sa nekoliko novih igrača. Među crveno-belima su Miroslav Sahter iz Slavije iz Kovačice, Denis Kovač iz Starog Tamiša, Filip Angelovski iz Jugoslavije iz Jabuke, Željko Kovač iz Železničara Pančevo, Andrej Panjik iz Dinama 1945 Pančevo, kao i Nikola Ajder iz Kluba malog fudbala “Kraljevići” iz Kačareva.

 

Pojačali su se i ostali klubovi u Drugoj južnobanatskoj ligi Zapad Sever.

 

Idvorski Polet je dobio u trci za baražom odlične fudbalere. Došli su Dragan Stanković iz beogradskog Policajca, Miloš Dragović iz beogradskog Zmaja 1953, Danilo Pustinjaković iz Begeja iz Žitišta Nikola Rudnički iz Crvene zvezde Vojvoda Stepa, kao i Nikola Babić iz FK Vinča.

 

U Unireu Uzdin su stigli Bogdan Jovanov iz Crvene zvezde iz Vojvode Stepe i Ivan Ružić iz Vojvodine iz Crepaje.

 

Pojačala se i Pobeda Samoš: novi fudbaleri su Sava Lazarov iz Dobrice, Mile Malušev iz neuzinskog Proletera i Bojan Andrejić iz Strele Ivanovo.

 

J. Šp.

 

Radio Televizija Opštine Kovačica

Learn More →

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *