Spartak izgubio od Temerina

Dva poena delila su stonotenisere Spartaka od trijumfa protiv Temerina a možda i od istorijskog uspeha – ulaska u Super ligu Srbije. Meč pun dramatike, dinamike, fudbalske navijačke atmosfere i čeličnih nerava trajao je 2 sata i 42 minuta.

Temerin je pobedio Spartak 4:3 u derbiju Prve lige Srbije. Do kraja  sezone 2016/17 ostalo je da se odigra još jedno kolo a sigurni učesnici Super lige Srbije za narednu sezonu su stonoteniseri Uniree Uzdin koja je u vreme dvadesetomilionske Jugoslavije prvi put postala šampion još u sezoni 1985/86.

U odlučujućem petom setu sedmog meča dublova su Dragan Klajić i Milutin Glavaški iz Spartaka izgubili sa 9:11 od Zoltana Petea i Pere Tepića iz Temerina.

Poveo je Spartak posle pobede Klajića nad Akošom Benkeom 3:0.

Izjednačili su gosti posle pobede Zoltana Petea nad imenjakom Kovačem identičnim rezultatom.

Ponovo su poveli spartakovci sa 2:1 posle trijumfa Milutina Glavaškog nad Perom Tepićem rezultatom 3:1 u setovima.

Ovaj i naredni meč u kojoj je Pete sa 3:2 savladao Klajića iako je domaći igrač imao prednost od 2:0 je pratilo izuzetno bučno navijanje, skandiranje i aplauzi oko dvesto domaćih i gostujućih navijača koji su u velikom broju došli u Debeljaču da bodre svoj omiljeni klub.

Treći put je Debeljača povela, ovoga puta sa 3:2, zahvaljujući Glavaškom koji je pobedio četvrtog igrača Temerina Zoltana Nađidaja sa 3:1 u setovima.

I treće izjednačenje na meču punom dramatike, dinamike i čeličnih nerava – Tepić pobeđuje Kovača sa 3:0 u setovima.

Radio Televizija Opštine Kovačica

Learn More →

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *