Najava petog stonoteniskog kola

Odigrana su četvrta kola u svim stonoteniskim ligama u kojima nastupaju naši klubovi.

U Super ligi Srbije su u Uzdinu stonoteniseri Uniree izgubili od Požarevca 2:4. Unirea je deveta sa 4 osvojena boda. U petom kolu Uzdinci 10. decembra putuju na megdan Temerinu.

U Prvoj ligi Srbije su u Vršcu stonoteniseri Spartaka savladali istoimeni domaći klub sa 4:0. Spartak je peti sa sedam osvojenih bodova. Devetog decembra Debeljačani dočekuju Medijanu iz Niša. Meč u subotu počinje u 18. časova.

Stonoteniserke Uniree su izgubile u Uzdinu meč Prve lige Srbije od Zmajeva 1:4. Uzdinke su desete sa četiri boda. Unirea igra 10. decembra u Nikolincima protiv Rapida.

U Drugoj saveznoj ligi grupa Sever su stonoteniserke Slavije 96 savladale kod kuće Čelarevo 4:1. Slavijašice su pete sa šest bodova. U petom kolu odlaze u Bačku Topolu gde igraju protiv tamošnje ekipe TSC.

Stonoteniserke Doline su izgubile u Novom Sadu od Pan-Kopče rezultatom 1:4. Dolina je peta sa pet osvojenih bodova. U petom kolu Vojvođanske lige Padinke su slobodne.

Odigrano je četvrto kolo i u Banatskoj ligi. Stonoteniseri Slavije 96 izgubili su u Lokvama od Banatula 1:4. Dolina je u Skorenovcu pobedila Dožu 4:1. Devetog decembra u 15. časova stonoteniseri Slavije se sastaju u Kovačici protiv Rohama iz Nove Crnje a Dolina se u Padini isto u subotu ali u 17. časova i 30. minuta sastaje sa Banatulom iz Lokava.

Radio Televizija Opštine Kovačica

Learn More →

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *