Kuglaški rezultati

Duel 5. kola Prve lige Srbije grupa Vojvodina za muškarce u Kovačici između Slavije i Jadrana iz Golubinaca prekinuta je zbog kvara kuglane u trećem setu  drugog bloka. Klubovi imeju rok do srede 10. novembra da jave dogovoreni termin nastavka utakmice. Ukoliko se ne dogovore, Takmičarska komisija Kuglaškog saveza Vojvodine će odrediti novi termin, navodi se na njihovom zvaničnom sajtu.  

Vojvodina je u Bačkom Gradištu savladala Spartak iz Debeljače sa 7:1. 

U narednomkolu oba naša kluba gostuju. U subotu 13. novembra crveno-beli u Novom Sadu protiv „13. maja“ a Slavija sutradan u Zrenjaninu. Protivnik slavijašima je Banat. Spartak je četvrti sa 6 bodova a Slavija sa utakmicom manje osma sa 2 osvojena boda.

Kuglašice Slavije iz Kovačice izgubile su u 3. kolu u Novom Sadu od Petrovaradina 3:5 a kuglašice Doline u Padini od KIKE 0230 iz Kikinde. Na ovoj utakmici je Dragana Jasminov iz Kikinde oborila rekord kuglane sa 560 oborenih čunjeva. 

U 4. kolu je slobodna Slavija a Dolina putuje u Vrbas na derbi začelja. Slavija je četvrta sa 2 a Dolina sedma bez osvojenog boda. 

Kuglaši Doline su na gostovanju u Kikindi pobedili Radnički LK sa 6:2. Četrnaestog novembra u 14. časova Dolina igra protiv Kanjiže. Crveno-plavi su drugi sa 8 osvojenih bodova.

Radio Televizija Opštine Kovačica

Learn More →

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *