Vezessenek körültekintően, óvatosan, tartsák be mindenütt a sebességhatárokat!

Köd és eső miatt csökkent látótávolságra kell számítani,ugyanakkor az utak csúszóssá válhatnak – figyelmeztet a belügyminisztérium. Kilenvenhárom közlekedési baleset történt az elmúlt nap folyamán Szerbia területén. Tizenkét esetben volt személyi sérülés, egy személy elhunyt. Szerbia egyes részein ma reggel és este folyamán köd kialakulására kell számítani, így az alacsonyabban fekvő területeken korlátozott látási viszonyokra lehet számítani, a látástávolság csökken.
„Arra kérünk minden gépjárművezetőt, hogy tartsa be a közlekedési szabályokat, és járuljon hozzá a közlekedés biztonságának megőrzéséhez“ – áll a belügyminisztérium közleményében.
„Felszólítjuk a sofőröket, hogy viselkedjenek felelősségteljesen saját magukkal és másokkal szemben, tartsák be a sebességkorlátozásokat, ne vezessenek ittas állapotban és használják a biztonsági övet. Az iskolák környékén tartsák be a szabályokat, csökkentsék a sebességüket és óvatosan vezessenek. A közlekedés összes résztvevőjét arra szólítjuk fel, hogy tartsák be az előírásokat, mert így tudják megőrizni saját és mások életét a közlekedésben” – közölte a belügyminisztérium.

Želimir Šipicki

Learn More →

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *